РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

08 травня 2020 року

Вінниця

№ 306

 

Про проведення агрохімічної

паспортизації земель

сільськогосподарського

призначення у 2020 році

 

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 15, 54 Закону України «Про охорону земель», статті 9 Закону України «Про державний контроль за використанням та охороною земель», Указу Президента України від 02 грудня 1995 № 1118/95 «Про суцільну агрохімічну паспортизацію земель сільськогосподарського призначення», Положення про моніторинг ґрунтів на землях сільськогосподарського призначення, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики України від 26 лютого 2004 року № 51, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29 березня 2004 року за № 383/8982:

1. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Микола Ткачук), Головному управлінню Держгеокадастру у Вінницькій області (Артем Шалагінов), райдержадміністраціям: Козятинській, Оратівській, Теплицькій, Тиврівській, Тростянецькій сприяти Вінницькій філії Державної установи «Інститут охорони ґрунтів України» та іншим суб′єктам господарювання у проведенні агрохімічної паспортизації земель сільськогосподарського призначення площею 74,0 тис. га, на території відповідних районів.

2. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації ( Микола Ткачук) про проведену роботу інформувати обласну державну адміністрацію до 23 листопада 2020 року.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації     

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ