РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

14 травня 2020 року

Вінниця

№ 318

   

Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки в постійне користування

 

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 83, 92, 117, 122, 123 Земельного кодексу України, статті 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи клопотання комунального підприємства «Шпиків»:

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Шпиків» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 0,2 га за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Шпиківської селищної ради Тульчинського району, за межами населеного пункту (с. Торків), з метою передачі цієї земельної ділянки в комунальну власність для обслуговування господарських та побутових потреб територіальної громади – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води).

2. Комунальному підприємству «Шпиків»:

1) замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у проектної організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

2) при розробці проектно-кошторисної документації передбачити кошти на проведення проектних робіт та інших витрат, пов’язаних з відведенням земель;

3) зареєструвати земельну ділянку в Державному земельному кадастрі.

3. Відведення земель провести в установленому порядку.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

 

Голова обласної державної

адміністрації       

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ