Підприємствами харчової і переробної промисловості Вінниччини за  січень-вересень 2018 року до показників відповідного періоду 2017 року збільшено обсяги виробництва:

      - м’яса великої рогатої худоби свіжого чи охолодженого -  на 10%

    (9,4 тис. тонн);

    - виробів ковбасних – на 23,4% (5,7 тис. тонн);

    - соків яблучних – на 22,2% (1,3 млн. дал.);

    - овочів консервованих – на 30,5% (2,4 тис. тонн);

    - джемів та желе фруктових – на 18,7% (17,5 тис. тонн);

    - цукру – на 9,5% (105,1 тис. тонн);

    - маргарину  - на 2,3% (14,4 тис. тонн);

   - молока та вершків згущених – на 1,2% (1,7 тис. тонн);

    - сирів тертих, не плавлених -  на  19,5% (8,3 тис. тонн);

     - води не підсолодженої – на  19,5% (2,5 млн. дал.);

    -  води з додаванням цукру – на 8,1% (6,7 млн. дал.).