На підставі статті 22 Бюджетного Кодексу України, Порядку надання соціальних послуг шляхом соціального замовлення та компенсації надавачам вартості соціальних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 року № 450, рішення 37 сесії  Вінницької обласної Ради 7 скликання від 05.03.2019 року № 750 «Про комплексну цільову програму соціального захисту населення Вінницької області на 2019-2021 роки», з метою організації проведення конкурсу із залучення коштів обласного бюджету для надання соціальних послуг, що надаються недержавним суб’єктам (п. п. 5.3),

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Провести 06 серпня та 07 серпня 2020 року конкурси із залученням бюджетних коштів для надання соціальних послуг.
  2. Встановити кінцеву дату для подання недержавними суб’єктами, які виявили намір взяти участь у конкурсах (далі – учасники конкурсу), конкурсної пропозиції - 3 серпня 2020 року до 17.00 год.
  3. Визначити такі соціальні послуги, соціальні групи та категорії осіб соціальне замовлення яких здійснюватиметься:
  • консультування ВІЛ-позитивних вагітних жінок;
  • денний догляд осіб з інвалідністю старше 35 років;
  • соціальний супровід осіб, звільнених з місць позбавлення волі;
  • консультування дітей з інвалідністю/осіб з інвалідністю з числа студентів закладів вищої освіти та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти;
  • підтримане проживання осіб з інвалідністю.
  1. Учасники конкурсу: Юридичні і фізичні особи недержавної форми власності, які відповідно до вимог чинного законодавства мають право надавати соціальні послуги та відповідають критеріям діяльності надавачам соціальних послуг, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України
    від 03 березня 2020 р. №185.
  2. Обсяг бюджетних коштів, що залучаються для надання соціальних послуг консультування ВІЛ-позитивних вагітних жінок – 90 000 грн.
  3. Обсяг бюджетних коштів, що залучаються для надання соціальних послуг денного догляду для осіб з інвалідністю старше 35 років – 156 000 грн.
  4. Обсяг бюджетних коштів, що залучаються для надання соціальних послуг соціальний супровід осіб, звільнених з місць позбавлення волі – 90 000 грн.
  5. Обсяг бюджетних коштів, що залучаються для надання соціальних послуг консультування дітей з інвалідністю/осіб з інвалідністю з числа студентів закладів вищої освіти та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти – 50 000 грн.
  6. Обсяг бюджетних коштів, що залучаються для надання соціальних послуг підтримане проживання осіб з інвалідністю – 151 100 грн.
  7. Затвердити оголошення про проведення конкурсів на надання соціальних послуг «консультування ВІЛ-позитивних вагітних жінок», «денний догляд осіб з інвалідністю старше 35 років», «соціальний супровід осіб, звільнених з місць позбавлення волі», «консультування дітей з інвалідністю/осіб з інвалідністю з числа студентів закладів вищої освіти та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти», «підтримане проживання осіб з інвалідністю» за рахунок коштів обласного бюджету, що додаються.
  8. Начальнику відділу надання соціальних послуг та взаємодії з ОТГ (Кушнір Л.І.) забезпечити опублікування оголошень про проведення конкурсів на надання соціальних послуг за рахунок коштів обласного бюджету на веб-сайті Департаменту
  9. Розкриття конкурсних пропозицій провести 6 серпня та 7 серпня 2020 року о 10.00 год за адресою: м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе,7, каб. 140 (1 поверх).
  10. Результати конкурсу встановити 11 серпня 2020 року.
  11. Начальнику відділу надання соціальних послуг та взаємодії з ОТГ (Кушнір Л.І.) забезпечити опублікування цього наказу на веб-сайті Департаменту.
  12. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 Наказ з підписом