Керівництво Департаменту 08 лютого 2018 року прийняло участь у засіданні комісії обласної Ради з питань бюджету та обласних програм.

       На засіданні були розглянуті питання щодо внесення змін та доповнень до низки обласних програм, розробником, яких є Департамент цивільного захисту облдержадміністрації.

                                                   

          Рішенням комісії затверджено пропозиції, ініційовані Департаментом щодо внесення відповідних змін до заходів:

  1. Комплексної програми захисту населення і територій Вінницької області у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2017-2021 роки  з метою ефективного виконання завдань щодо захисту населення та територій Вінницької області у разі загрози та виникнення надвзичайних ситуацій. 
  2. Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2016-2020 роки «Безпечна Вінниччина – взаємна відповідальність влади та громад» у зв’язку із зміною назви Управління патрульної поліції у місті Вінниці на Управління патрульної поліції у Вінницькій області.
  3. «Обласної програми будівництва, облаштування та утримання місцевих пунктів пропуску через українсько-молдовський державний кордон на 2017-2021 роки», які стосуються перенесення термінів з будівництва та облаштування місцевого пункту пропуску «Цекинівка» з 2017 на 2018 рік.