Керівництво Департаменту 09 лютого 2018 року прийняло участь у засіданні комісії обласної Ради з питань законності, боротьби з корупцією, люстрації, регламенту та депутатської діяльності.

       На засіданні були розглянуті питання щодо внесення змін та доповнень до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2016-2020 роки «Безпечна Вінниччина – взаємна відповідальність влади та громад», розробником якої є Департамент цивільного захисту облдержадміністрації.

 

        Департаментом, у співпраці  з учасниками Програми, внесено на розгляд комісії низку змін та доповнень до заходів Програми, а саме:

          1. Включення до учасників Програми військової частини А2287 м. Вінниця з метою забезпечення зберігання матеріально-технічних засобів підрозділів, що формують військові комісаріати області.

          2. Надання субвенції на 2018 – 2020 роки:

  • Військово-медичному клінічному центру Центрального регіону – для придбання медичного обладнання, матеріалів та облаштування приміщень  лікувального корпусу для проведення діагностики та лікування військовослужбовців, що брали участь в АТО.
  • Вінницькому зональному відділу військової служби правопорядку (ВСП) – для проведення поточного ремонту та облаштування приміщень гауптвахти та казарми зонального відділу ВСП у м. Вінниці;
  • Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації через комунальну установу «Вінницький обласний центр цивільного захисту та матеріальних резервів» - для забезпечення проведення навчань. тренувань та інших заходів в системі територіальної оборони України.  

        3. Зміна у розділах Програми назви Управління патрульної поліції у місті Вінниці - на Управління патрульної поліції у Вінницькій області у зв’язку із виданням відповідного наказу голови Національної поліції України.

         Рішенням комісії з питань законності, боротьби з корупцією, люстрації, регламенту та депутатської діяльності погоджений проект рішення обласної ради зі змінами та доповненнями, запропонованими Департаментом.

Директор Департаменту

Директор Департаменту Зубчик Богдан Васильович

Зубчик Богдан Васильович

Іконка геолокація

Адреса: вул. Монастирська (Володарського), 26, м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 67-11-38