«Кабінет учителя» робить зручнішою організацію дистанційного та змішаного навчання. Зокрема, він допомагає адаптуватися до умов повного чи часткового дистанційного навчання, полегшує комунікацію з учнями та відстеження їхньої успішності.

Функціонал кабінету вчителя ВШО дає можливість: 

  • влаштовувати дискусії для обговорення окремих тем,
  • відстежувати прогрес у навчанні кожного учня,
  • створювати віртуальні класи,
  • запрошувати учнів до перегляду курсів.

Також заплановано згодом забезпечити можливість для вчителів створювати власні курси на платформі.

Більше інформації про можливості «Кабінету вчителя» – у відеоінструкції за покликанням, а також у матеріалах онлайн-презентації.

Довідково.

Всеукраїнська школа онлайн – E-SCHOOL.net.ua – це сучасний онлайн-ресурс для змішаного та дистанційного навчання учнів середньої та старшої школи з матеріалами, що пройшли експертизу та відповідають державним освітнім стандартам.

Над ВШО спільно працюють Український інститут розвитку освіти, МОН, Міністерство цифрової трансформації та ГС «Освіторія» за підтримки ЮНІСЕФ в Україні та Швейцарії в межах Швейцарсько-українського проєкту DECIDE, який виконується Консорціумом ГО DOCCU та PH Zurich. Інструмент «Кабінет вчителя» розроблено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

ВШО також підтримують і забезпечують безлімітний нетарифікований доступ до платформи Київстар, Vodafone та lifecell.

Наразі на платформі зареєстровано 155 469 користувачів, з-поміж яких майже 117 тисяч учнів, 32 тисячі вчителів та 7 тисяч інших слухачів. Платформою скористались 21 мільйон разів із більш ніж 100 країн світу.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів перерозподілив 6,7 млн грн, що дасть можливість створити додаткові уроки для онлайн-платформи «Всеукраїнська школа онлайн».