Дорогі  українці!

Вітаю вас із Днем Незалежності України!

У цей особливий день думки та почуття, спогади та мрії десятків мільйонів українців – в Україні і в усьому світі – утворюють єдиний енергетичний струмінь, безмежну могутність якого виміряти неможливо. І всі ми, українці, відчуваємо вібрацію цієї колосальної, нездоланної, вільної творчої сили тисячолітнього українства. Із радістю і щирим захопленням її відчувають і наші друзі. А вороги знають її як неминучість справедливості.

Державна незалежність України є нашою спільною найвищою національною цінністю. Незалежність – це гідність усіх минулих та наступних поколінь українців, наша гідність. Незалежність – це жива, спрямована у майбутнє самобутність. Незалежність – це єдність та непорушна цілісність нашого спільного дому – Української держави. Незалежність – це безпечне і захищене життя кожної української родини, кожного українського громадянина. Тільки той народ, який має свою незалежну державу, є господарем на своїй землі.

Завжди пам’ятаймо про наших звитяжних захисників – українських воїнів, які у жорстокій боротьбі з російським агресором здійснюють справжній ратний подвиг, даруючи мирне життя, безпеку та спокій усім громадянам України.

У день цього найважливішого для всіх українців свята серце сповнюється щирою радістю від усвідомлення того, що всі ми разом, у єдності та співпраці, прямуючи до Європейського Союзу та НАТО, творимо величне та щасливе майбутнє рідної Держави серед передових країн світу.

Тож спільно захищаймо і будуймо могутню, єдину та процвітаючу незалежну Україну! На віки!

 

Зі святом!

Слава Україні!