Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков провів зустріч з Виконавчим директором програми Конгресу США «Відкритий світ» Джейн Саргус. 

Учасники зустрічі обговорили перспективи співпраці у просвітницькій сфері та важливість обміну досвідом з Конгресом Сполучених Штатів Америки. 

Голова Парламенту підкреслив, що співпраця з програмою «Відкритий світ» набиратиме обертів і створить додаткові можливості для України. «Сподіваюсь, що амбітні плани будуть реалізовані, і ми долучимось до цієї співпраці», - зазначив Дмитро Разумков.

Довідково: 

«Відкритий світ» - агентство Конгресу США, що створене у 1999 році і займається програмами обміну між США та пострадянськими країнами для забезпечення підтримки культурних обмінів з євразійськими парламентаріями. «Відкритий світ» запрошує делегації з України декілька разів на рік для спілкування з конгресменами та сенаторами США, а також для відвідання столиць штатів і ознайомлення з особливостями місцевого самоврядування.  Станом на сьогодні завдяки програмам агентства «Відкритий світ» 4000 делегатів з України відвідали США.

За роки існування Програма дала змогу понад 29 000 нинішніх і майбутніх лідерів змістовно взаємодіяти з членами Конгресу, працівниками структур Конгресу та тисячами інших американців, багато з яких є прямими професійними колегами учасників програми. Для забезпечення якісного прийому іноземних делегатів «Відкритий світ» надав гранти майже тисячі організацій у 25 різних штатах США.