Відсьогодні розпочато прийом заявок від усіх охочих на тестування бета-версії мобільного додатку "Дія". Про це Прем’єр-міністр Олексій Гончарук та Віце-прем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров озвучили під час брифінгу за підсумками засідання Кабінету Міністрів України.

“Переведення всіх послуг в он-лайн є пріоритетом Програми дій Уряду. І створення мобільного додатку "Дія" – це один із кроків до цього. Символічно, що додаток запускаємо за результатами 100 днів нашої роботи”, - заявив під час брифінгу Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук. За його словами, 71 млн гривень цього року українці сплатити у вигляді штрафів за те, що не мали при собі водійських прав чи техпаспорту під час керування автомобілем.

“Зовсім скоро українські водії не будуть зобов'язані мати при собі пластикові документи, їх замінять цифрові”, - додав Віце-Прем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Прийом заявок триватиме до 16 грудня, коли офіційно розпочнеться тестування бета-версії мобільного застосунку "Дія" з доступом до цифрових водійських прав та техпаспорту на авто. Впродовж п’яти днів кожен охочий може подати заявку на тестування та отримати додаткову інформацію про умови участі за посиланням: https://team.diia.gov.ua/. Ці люди не лише матимуть можливість приєднатися до розвитку "Дії", а й фактично стануть співавторами найбільш інноваційного проекту в Україні.