Під час наради керівництва Верховної Ради з представниками Уряду, депутатських фракцій та груп було розглянуто орієнтовний порядок денний позачергового пленарного засідання, що має відбутися 13 квітня. 

«Перш за все, ми маємо розглянути законопроект щодо змін до Державного бюджету України - саме цьому була присвячена більша частина наради. З цього питання ще буде засідання комітету, де будуть розглядатися правки та пропозиції від народних депутатів. Не можу сказати, що всіх все влаштовує, але остаточне рішення буде приймати зала. Мабуть, такого ніколи не було, щоб бюджет повністю усіх влаштовував», - зазначив Дмитро Разумков.

Серед інших питань до розгляду Голова Парламенту назвав також законопроект про національну інфраструктуру геопросторових даних, про внесення змін до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), про внесення змін до Закону України «Про Антимонопольний комітет України», пропозиції Президента до Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», а також законопроект щодо посилення відповідальності за умисні підпали і постанови щодо скасування рішення Парламенту про прийняття закону про ринок землі.

Голова Верховної Ради України також наголосив на необхідності посилити відповідальність за підпали. «На жаль, ми вимушені паралельно з усіма проблемами та викликами, що постали перед Україною та всім світом, боротися ще й з цією навалою. Сподіваюсь, відповідний закон зменшить бажання вчиняти такі протиправні дії», - підкреслив політик.

Дмитро Разумков також зауважив, що Парламент не припиняє свою роботу. «Ми менше збираємося в залі засідань, але це не впливає на якість роботи вищого законодавчого органу держави», - зазначив він.