Шановні журналісти!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Стрімкий розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій — невід’ємна складова сучасного інформаційного простору. Журналістика посідає провідне місце у розвитку демократичної держави, адже саме працівники інформаційної  сфери формують свідомість громадян та ціннісні орієнтири сучасного суспільства.

Журналісти є першими свідками тих подій, які формують історію та приносять зміни.

Ви - не лише обрали нелегку та відповідальну професію, яка стала справою вашого життя, а й виконуєте надзвичайно важливе завдання  - інтеграцію нашої держави до світового інформаційного простору, об’єктивно висвітлюючи події в умовах постійного інформаційного протистояння.

Ваша відданість обраній справі, оперативність та професіоналізм винагороджується вдячністю громадян, адже до вас дослухаються та шукають вашої підтримки. Вашу думку слухають, читають, аналізують – і це велика відповідальність – правильно донести та подати інформацію.

Впевнений, що й надалі працівники ЗМІ  регіону об’єктивно інформуватимуть вінничан про суспільно-політичні, економічні та культурні події розбудовуючи інформаційний простір Вінниччини.

Щиро бажаю вам професійних успіхів та натхнення, невичерпної енергії для втілення усіх задумів та здійснення мрій. Міцного здоров’я, цікавих та важливих приводів, резонансних новин та постійної мотивації!

З повагою

голова обласної державної адміністрації                                             Владислав Скальський