Сьогодні, 6 липня, відбулася зустріч голови облдержадміністрації Сергія Борзова з головою обласної Ради Анатолієм Олійником та керівниками депутатських фракцій.

На зустрічі були присутні прокурор області Олександр Бутович та керівник Нацполіції Вінниччини Іван Іщенко.

В ході зустрічі голова облдержадміністрації Сергій Борзов наголосив на необхідності проведення сесії обласної Ради, оскільки є чимало нагальних питань життєдіяльності області, які потребують вирішення.

«Я не знаю, з яких причин не збирається сесія. Потрібно проводити засідання, звісно, із дотриманням карантинного режиму. Але збиратись необхідно, тому що накопичилось чимало нагальних питань», - закликав депутатів голова ОДА.

Відповідаючи на запитання депутатів, Сергій Борзов окреслив низку найважливіших кроків на посаді голови ОДА, зокрема, що стосуються оптимізації штатної чисельності ОДА, переліку питань, які будуть внесені до порядку денного сесії обласної Ради, забезпечення медиків засобами індивідуального захисту, наповнення бюджету, реалізації медичної реформи, а також спрямування коштів Фонду охорони навколишнього середовища на екологічні заходи, які потребують негайного втручання.

Відповідаючи на запитання щодо майбутнього складу Госпітальної ради області, Сергій Борзов наголосив, що до її складу мають входити, перш за все, фахівці. Він закликав майбутніх членів Госпітальної ради, аби в їхній роботі було менше політики, а більше конструктивного діалогу.

 «Все, що стосується здоров’я наших громадян, має бути поза політикою. Сподіваюся, що ми всі виявимо держав тиницьку позицію і наші рішення будуть продуктивними та  результативними», — наголосив керівник регіону.