Голова Парламенту Дмитро Разумков вручив Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів і подякував освітянам за їх щоденну складну роботу в умовах карантинних обмежень та пандемії.

“З приходом першого вересня до тих, хто стоїть на передовій у боротьбі з коронавірусом, долучилися й педагоги.  Я хотів би подякувати всім як Голова Парламенту, народний депутат, та, перш за все, як батько, - відзначив Дмитро Разумков. - Розумію, що часом працювати із нашими дітьми непросто, тому хочу побажати, щоб вашу роботу завжди оцінювали гідно й ви постійно відчували повагу”. 

Присутній на врученні премій Голова Комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак висловив вдячність освітянам за відданість своїй справі та запевнив їх  у готовності профільного комітету підтримувати педагогів у подальшому.

Голова Парламенту також наголосив на тому, що Верховна Рада докладатиме всіх зусиль, аби педагоги отримали не тільки визнання та шану від суспільства, а й підвищення заробітної плати. “Саме ви закладаєте в нове покоління ті цінності, які  формують їх особистість. Діти - це наше майбутнє, і воно залежить саме від вашої роботи”, - наголосив Дмитро Разумков.