Готовність приймального відділення в м. Хмільник, збудованого в рамках «Великого будівництва», складає 97%. Про це повідомив Голова ОДА.

«Другий об’єкт #Великого_будівництва перевірив сьогодні. Хмільник. Приймальне відділення. Готовність 97 %. На місці вирішили питання з Держпродспоживслужбою у Вінницькій області.  Дозвільні документи пообіцяли надати завтра. 10 днів чекали», –зазначив Сергій Борзов.

За словами Голови ОДА, в лікарні є нове сучасне обладнання. Це, зокрема, комп’ютерний томограф Siemens Somaton GoAll (32 зрізи) вартістю 12,4 млн грн, УЗД SonoBook - 800 тис. грн, рентген IMAX 7700F - 4,8 млн грн.  

«Чекаємо документи на отримання ліцензії на експлуатацію обладнання. Дякую міському голові Хмільника - Миколі Юрчишину, який під’їхав до лікарні. Разом з громадою треба якнайшвидше закінчити усі будівельні роботи і закупити меблі та інвентар для відкриття приймального відділення. Тим паче, залишилось небагато. І тоді кожен пацієнти зможе безкоштовно пройти обстеження у приймальному відділенні - КТ, УЗД та рентген», – наголосив посадовець.

За словами Сергія Борзова, саме на це націлена президентська програма «Велике будівництво» – на комфорт і сучасні умови для кожного українця.

Варто зазначити, що з державного бюджету на приймальне відділення Хмільницької лікарні уже виділено понад 8,5 млн грн, з місцевого бюджету – майже 2 млн грн.