Начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов сьогодні, 1 липня, взяв участь у заходах з нагоди 30-ї річниці з Дня створення військової частини 3008 Національної гвардії України.

Особовий склад 40 Полку Національної гвардії України імені полковника Данила Нечая  вишикувався на стройовому плацу, приймаючи вітання від керівництва області та командування військової частини.

З  перших днів війни на військовослужбовців частини  покладались великі надії, які вони з честю виправдали.  За самовіддане виконання поставлених завдань військовослужбовці в/ч 3008 неодноразово  заохочувалися державними та відомчими нагородами.

«Пишаюся кожним гвардійцем. Дякую за службу, і за якісне  виконання службових обов'язків. Упевнений, що високий професіоналізм, відданість справі та досвід пришвидшать нашу Перемогу»!- зазначив командир військової частини полковник Володимир Джула.

Відповідно до наказу Начальника обласної військової адміністрації, за сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну та з нагоди 30-ї річниці від дня створення військової частини 3008, Сергій Борзов та голова обласної Ради Вячеслав Соколовий вручили Почесні грамоти ОВА  20-тьом військовослужбовцям.

«Ви, бійці Нацгвардії частини 3008, з перших днів повномасштабної агресії рф стали на захист суверенітету України. І сьогодні стоїте! Всім вам – кожній і кожному дякую за чесну службу. Вінниччина гордиться тим, що у нас служать справжні Герої!,- зазначив очільник ОВА у вітальному слові.

Хвилиною мовчання вшанували учасники заходу пам'ять про солдатів і офіцерів військової частини, які загинули під час АТО та повномасштабної війни з рф.

Слава Національній гвардії України! Слава ЗСУ! Разом наближаємо перемогу!