Сьогодні, 4 липня - День Національної поліції України.

Начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов привітав  з професійним святом та подякував за  службу слідчим, криміналістам, патрульним, дільничним, офіцерам громад, спецпризначенцям, оперативникам, вибухотехнікам, кінологам – усім, хто служить Україні у різних підрозділах поліції.

«Від вас залежить безпека вінничан,- зазначив у вітальному слові начальник ОВА.- Показовим був початок війни. Присутність людини в поліцейській формі заспокоювала. Це важливо. Це довіра. Бережіть її! Ви робите велику справу - забезпечуєте охорону прав і свобод людини, протидієте злочинності.  Велика вдячність поліцейським, які захищають Україну в бою, на фронті. Поліція пліч-о-пліч зі Збройними Силами України. Бережіть себе! Повертайтесь живими з чергувань - вас вдома чекають рідні».

З вітальним словом звернувся до учасників заходу голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, подякувавши правоохоронцям за несення  служби та забезпечення правопорядку в області. 

В ході зібрання начальник Головного управління у Вінницькій області полковник поліції Іван Іщенко оголосив хвилину мовчання та запропонував покласти квіти до пам’ятника загиблим правоохоронцям.

«Ми зібралися сьогодні, щоб привітати та нагородити кращих працівників, які пов’язали своє життя з ризикованою та надзвичайно важливою справою – служити суспільству та надавати допомогу тим, хто цього потребує».

Начальник Головного управління у Вінницькій області зачитав наказ про присвоєння, у порядку заохочення, спеціальних звань працівникам поліції, а також нагородив кращих працівників почесним знаком «Відзнака» Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Від обласної військової адміністрації та обласної Ради Почесні грамоти вручили Сергій Борзов та Вячеслав Соколовий.

Вітаючи особовий склад поліцейських підрозділів з професійним святом, виступаючі бажали поліцейським здоров’я, сил і мужності!

 

Слава Національній поліції України!