8 липня, за дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його перший заступник Наталя Заболотна провела зустріч з родинами військовослужбовців в Іллінецькому районі.

«У нашій області не ведуться активні бойові дії, тому ми, крім усіх військових та соціальних питань, маємо дбати і про інше, а особливо про родини наших Захисників та Захисниць. Дивлюся в очі матерів та маленьких дітей, які кажуть, що «мій батько бореться з ворогом», і мені б дуже хотілося, щоб вони не бачили всього цього...», - зауважила Наталя Заболотна.

 Перший заступник Начальника ОВА передала родинам військових продуктові набори, заслухала усі хвилюючі запитання сімей з метою їх подальшого вирішення.

Такі зустрічі проводитимуться і надалі в рамках посилення соціальної підтримки та допомоги родинам Захисників і Захисниць, впровадженої за ініціативи Начальника ОВА Сергія Борзова.

Проїжджаючи громадою, Наталя Заболотна також відвідала місцеві амбулаторні лікарні та поспілкувалася з головними лікарями стосовно підтримки здоров’я цих сімей.

«Від них залежить дух наших воїнів. Також на фоні стресу хронічні хвороби можуть загостритись, тому наголосила лікарям взяти все під пильний контроль. – зауважила Наталя Заболотна. -  Ми повинні пам’ятати тих, хто боронить нашу Україну, і підтримувати та захищати їхні сім’ї. Дякуємо нашим Героям, за те, що ми можемо ходити по своїй рідній землі! Слава ЗСУ!»