Новорічні та різдвяні свята — це маленьке диво, якого з нетерпінням чекають дорослі й діти.

За ініціативи Начальника ОВА Сергія Борзова, у кожній з 63 громад області проводять святкові зустрічі для дітей пільгових категорій.

Сьогодні, 16 січня, Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна привітала зі святами дітвору у Могилів-Подільській, Ямпільській, Яришівській, Бабчинецькій та Копайгородській громадах. 600 дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, отримали новорічно-різдвяні подарунки від обласної військової адміністрації.

«Турбуватися та підтримувати маленьких українців та українок - це наш обов’язок! Важливо, щоб навіть у такий важкий час для країни у їхньому житті були позитивні  емоції та приємні сюрпризи», - наголосила Наталя Заболотна.

Для діток підготували культурно-мистецькі заходи: творчі номери, цікаві конкурси, ігри та веселощі, які створили атмосферу позитиву і гарного святкового настрою.

Посадовиця подякувала захисникам і захисницям, а також усім українцям, які працюють задля нашої Перемоги: «Щоразу ми загадуємо одне і найзаповітніше бажання та впевнені, що воно неодмінно здійсниться. Слава Україні!»