Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов спільно з народними депутатами  Дмитром Кисилевським, Юлією Овчинниковою, Богданом  Кицаком та Вінницьким міським головою Сергієм Моргуновим оглянули виробництво  підприємства «ГРІН КУЛ».

Це перше підприємство, яке було відкрито на території індустріального парку в м. Вінниці.

З початком повномасштабної війни торгово-промисловий холдинг «UBC Group», до складу якого  входить «ГРІН КУЛ», прийняв рішення перемістити свої потужності з Харківщини на Вінниччину. Вартість будівництва заводу становила 10 мільйонів євро.

«Дуже приємно, що окрім аграрного сектору на Вінниччині також розвивається промисловість і працює чимало освічених спеціалістів,- підкреслив Сергій Борзов. - У нас в області є багато громад, які хочуть і можуть розвиватись. Людям потрібні робочі місця».

Сергій Борзов наголосив, що зараз важливо напрацьовувати зміни до українського законодавства, щоб всебічно сприяти створенню та розвитку індустріальних парків.

«Такі промислові майданчики допоможуть швидко відновити післявоєнну економіку. Мусимо кожен на своєму фронті працювати заради Перемоги!» - підсумував очільник області.