За сприяння Міністерства освіти і науки України, Вінниччина отримала 136 ноутбуків у межах ініціативи міжнародного донора The Global Business Coalition for Education, яка в Україні реалізується «World Vision International». Це фактично продовження реалізації державного проєкту «Ноутбук кожному вчителю».

Начальник ОВА Сергій Борзов вручив ноутбуки директорам закладів середньої освіти Вінницької, Іллінецької, Лука-Мелешківської, Барської, Могилів-Подільської територіальних громад.

«Ця техніка дозволить покращити доступність освітніх послуг та полегшить роботу нашим вчителям.У країні війна. Чимало наших дітей перебувають за кордоном, але завдяки цифровізації освітнього процесу мають можливість навчатись у рідній школі дистанційно.

Дякую усім директорам шкіл та у ваших особах усім освітянам за те, що залишились в Україні та продовжуєте навчати наших дітей», - зазначив очільник області, звертаючись до присутніх.

Також Сергій Борзов подякував Міністерству освіти і науки, міжнародним партнерам та усім, хто доклав чимало зусиль для того, щоб новенькі ґаджети потрапили до вчителів.

Разом переможемо!