Щороку 2 липня в Україні відзначають День податківця.

Звертаючись до колективу ГУ ДПС у Вінницькій області, Начальник ОВА Сергій Борзов зазначив, що Державна податкова служба – важлива складова економічної безпеки України.

«Завдяки злагодженій роботі податківців наповнюються бюджети громад, цивільні та військові вчасно отримують заробітні плати. Усі галузі регіону продовжують працювати попри виклики війни. Дякую вам за професіоналізм та сумлінне виконання службових обов’язків», - зазначив очільник області.

Окремі слова подяки Сергій Борзов висловив 16 працівникам податкової служби Вінниччини, які захищають нашу країну від російського агресора на фронті.

Також вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя у боротьбі за незалежність України. На жаль, у переддень професійного свята загинув Віталій Кудрик. Вічна пам’ять Герою.

Під час заходу Перший заступник Голови обласної Ради Володимир Кістіон підкреслив, що робота Державної податкової служби – це результат кожного співробітника колективу.

«Ваші вміння та відданість професії дозволяють вирішувати непрості завдання, що є фундаментом розвитку нашої держави», - зауважив Володимир Кістіон.

Заступник Вінницького міського голови Сергій Тимощук наголосив, що від злагодженої роботи податківців залежить робота багатьох органів та установ, продовжує працювати місто.

У свою чергу, В.о. начальника Головного управління ДПС у Вінницькій області Оксана Домерат подякувала колективу  за високий професіоналізм, витримку та відданість роботі.

«Податкова служба Вінниччини працює як злагоджений механізм. Завдяки кожному з вас ми не зупиняємось та рухаємось далі. – зазначила посадовиця. – Бажаю всім чесних платників та виважених рішень. Зичу вам та вашим родинам здоров’я та благополуччя. І, звісно, здійснення головної мрії всіх українців – перемоги і миру».

За професіоналізм, сумлінне виконання службових обовʼязків в умовах воєнного стану та з нагоди Дня податківця України Почесними грамотами ОВА та обласної Ради керівники області відзначили 26 кращих працівників податкової служби регіону.

Разом до Перемоги!