Сьогодні восьма річниця від дня створення Національної поліції України.

Зараз поліцейські разом зі Збройними Силами України, Силами оборони та іншими правоохоронними органами стоять пліч-о-пліч на захисті суверенності та незалежності нашої держави.

У рамках заходів з нагоди Нацполіції в області вшанували хвилиною мовчання усіх правоохоронців, які загинули, захищаючи Україну.

Звертаючись до поліцейських Вінниччини, Начальник ОВА Сергій Борзов зауважив, що під час війни безпековий сектор став більш актуальним, адже зараз люди потребують ще більше допомоги та захисту.

«Попри війну, в області вдалося реалізувати чимало поліцейських програм. І за декількома показниками наша область перша в Україні. Обласна військова адміністрація плідно співпрацює з обласним управлінням Нацполіції України. – підкреслив очільник області. – Наші поліцейські достойно несуть службу поруч з Силами оборони. Бажаю, щоб кожен з вас завжди повертався з бойового завдання здоровим. Шануємо тих, хто віддав своє життя за Україну. Дякую за вірність присязі та нашій Батьківщині».

Начальник ГУ НП у Вінницькій області Іван Іщенко подякував особовому складу за службу та додав, що попри усі виклики війни, поліцейські продовжують допомагати людям та боротися зі злочинністю.

«Наш девіз: «Служити і захищати!» Ми робимо все для того, щоб гідно нести звання поліцейського», - підкреслив Іван Іщенко.

З вітальним словом до присутніх також звернулися голова обласної Ради Вячеслав Соколовий та Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Вони подякували співробітникам Нацполіції у Вінницькій області за віддану службу, патріотизм та професійність, а особливо за те, що люди справді можуть довіряти правоохоронцям.

Під час заходу заступник командувача Повітряних Сил ЗСУ, генерал-майор Валентин Листопад побажав поліцейським здоров’я та наснаги у виконанні службових обов’язків.

До вітань також долучився митрополит Вінницький і Барський Симеон. Він побажав працівникам Нацполіції здоров'я та повернення зі служби до своїх родин неушкодженими.

Дякуємо всім поліцейським за службу та захист.

Разом до перемоги!