Сьогодні завершується Всеукраїнський форум «Як працювати під час війни» для представників молодіжних рад та активної молоді. 140 учасників обговорюють бачення роботи молодіжних рад в умовах війни, напрацьовують механізми відновлення молодіжної політики після війни.

Від імені Начальника ОВА Сергія Борзова, його Перший заступник Наталя Заболотна привітала активну молодь з усієї України на Вінниччині.

Звертаючись до молоді, Наталя Заболотна висловила своє захоплення нею та зауважила, що неможливо переоцінити внесок молодих людей в наближення перемоги України.

За орієнтовними підрахунками волонтерську допомогу від членів молодіжних рад громад Вінниччини у минулому році отримало понад 12 тисяч людей.

Члени Молодіжного Конгресу Вінниччини завдяки участі у проекті «Діалоги перемоги: участь молоді у відновленні України» облаштували креативні та безпечні сховища у п’ятьох громадах області.

Голова Молодіжного Конгресу Вінниччини Артем Маткарімов зараз захищає нас зі зброєю в руках.

Цьогоріч молодь Тульчинської та Уланівської громад взяли участь у Національній програмі залучення молоді до віднови країни «ВідНОВА:UА» та відремонтували приміщення своїх молодіжних центрів.

«Це лише початок. Наша молодь зможе усе. Я вдячна Міністерство молоді та спорту України за підтримку ініціатив, заходів, де можна об‘єднати усю Україну, у такі складні часи. У свій час ми утворили на Вінниччині три консультативно-дорадчі органи: Молодіжний Конгрес Вінниччини, Студентська Рада Вінниччини, Учнівська рада Вінниччини, які стали рушіями змін, бо молодь отримала змогу спілкуватися між собою та обмінюватися ідеями. Вірю, що наш досвід стане корисним для усіх областей» - підкреслила Наталя Заболотна.

Також Перший заступник Начальника ОВА подякувала усім молодіжним організаціям, які працюють на Вінниччині, та побажала продуктивної роботи учасникам форуму в останній день.

#молодіжнаполітика #молодіжніради