Саме тут концентрується дуже важлива робота із нарахування та перерахунків усіх видів соціальних допомог та компенсацій в області.

Працівники не спілкуються безпосередньо з людьми, тому часто їх робота невидима. Вони 24/7 за своїми комп‘ютерами, аби усі отримували свої кошти вчасно.

Крім цього, на базі ДАТА-центру працює безкоштовна «гаряча лінія» 15-26 для вирішення проблемних питань внутрішньо переміщених осіб та Захисників і Захисниць.

Як підкреслила Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, це лише невелика краплина у морі відповідальності цієї установи.

З початком повномасштабного вторгнення безліч днів працівники центру формували пакунки з гуманітарною допомогою, видавали їх людям, вислуховували та приймали. Зараз вони також продовжують займатися волонтерською діяльністю.

"Я щиро бажаю, аби цю роботу цінували і усвідомлювали, що переживши найважчі перші дні, місяці від 24 лютого 2022 року, у нас не було жодного збою із виплатами. Усі були на своїх місцях і продовжували працювати. Можливо, у вимірах Всесвіту 25 років – це миттєвість, але для ДАТА-центру – це ціла унікальна історія, десятки доль та особистих сторінок життя", - зауважила Наталя Заболотна, вітаючи співробітників з ювілеєм.

Вона також подякувала усім присутнім за роботу, побажала міцного здоров'я та явнайшвидшої перемоги.

За сумлінне виконання професійних обов'язків працівників відзначили Почесними грамотами обласної військової адміністрації та обласної Ради.