У День Святого Миколая кожен чекає на дива. Особливої уваги та турботи потребують діти, яким довелось подорослішати раніше за інших. Діти, які втратили батьківську підтримку.

Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов разом із народною депутаткою України Іриною Борзовою зустрілися з курсантами Харківського національного університету внутрішніх справ. Це діти героїв, які  загинули на війні, а також діти-сироти.

Очільник області та народна обраниця привітали їх із Днем Святого Миколая і вручили подарунки.

Звертаючись до курсантів, Начальник ОВА побажав кожному і кожній досягти своєї мети.

"Пам’ятайте: дива справді існують. - зазначив Сергій Борзов. - Головне - не втрачайте надії та віри в себе. Це саме те, що допомагає  рухатись вперед".

У свою чергу, Ірина Борзова зауважила:  "Дуже хочеться, щоб ви жили в мирній та безпечній Україні. Щоб ви закохувалися,  створювали тут родини та були щасливими".

Зустріч з курсантами проходила тепло й невимушено, а особливу атмосферу  створив святковий концерт.

Під час заходу т.в.о ректора, полковник поліції Сергій Бортник подякував гостям за теплі вітання та за постійну підтримку Харківського національного університету внутрішніх справ.

Віримо в Перемогу і пам'ятаємо: сьогодні, як ніколи, важливо допомагати один одному і попри все дарувати частинку свого тепла тим, хто найбільше цього потребує.

Зі святом!