Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов привітав учасників семи юнацьких команд з волейболу, які боролися за право представляти нашу область на всеукраїнському рівні.

На базі СК «Здоров'я» за першість змагалися команди: «Морські леопарди (Дізаер)» з Жмеринського ліцею № 2, «Гепарди» НВК - гімназія м. Ямпіль, «Лисиці» з Бершадського ліцею, «Сірі вовки» з ліцею № 5 Козятинської міської ради.

Також свою майстерність продемонстрували учасники: «Гаор» з Погребищенського ліцею №2, «Грізлі» з Піщанського ліцею №1, «Барс» з Вінницького хутірського ліцею.

«Серед усіх команд області, які взяли участь у наймасштабнішому спортивному проєкті, найбільше – з волейболу. Їх на змаганнях було представлено 325. І це дуже круто, адже волейбол досить стрімко розвивається у нас на професійному рівні». – зауважив очільник області.

За словами Сергія Борзова, проєкт «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», що втілюється з ініціативи Президента Володимира Зеленського, - це чудова можливість для самореалізації кожного учня.

«Це не лише про спорт, а й про лідерство, згуртованість та командний дух. Важливо, що наші діти можуть відволіктися від ґаджетів, негативних новин, знайти нових друзів та отримати багато позитивних емоцій. Впевнений, що команди-переможці гідно представлять нашу область серед інших регіонів України. Вболіваємо!» - підкреслив Начальник ОВА.