Поїздка відбулась за підтримки Міністерства соціальної політики України, особистої ініціативи заступниці Міністра Наталка Федорович (Natalka Fedorovych) та у співпраці з Міністерстовом закородонних справ України і Посольством України у Єгипті.
Ми безмежно вдячні, що завжди підтримуєте проекти, які дають можливість людям відчути добро, теплоту сердець і щедрість душі.

Відпочинок 14 дітей загиблих учасників АТО віком від 7 до 16 років тривав 10 днів (з 13 по 23 грудня). Можливість відпочити у Єгипті мали діти загиблих учасників АТО, які виявили бажання, та мали відповідні документи, необхідні для поїздки за кордон, а також дозвіл на виїзд від матері (опікуна). 
Усі витрати, пов’язані із перельотом за маршрутом Київ-Хургада-Київ, трансфером з/до аеропорту, проживанням у п’ятизірковому готелі «Тіа Heights Makadi Bay Aqua Park» (із харчуванням «все включено»), а також екскурсійною програмою, покрилися за рахунок туристичної компанії «JoinUp».
Програма поїздки була дуже насиченою та цікавою. Діти отримали колосальне задоволення від відвідування аквапарку, екскурсійної поїздки в пустелю на квадроциклах. Також дітям була організована оглядова екскурсія в Хургаді, під час якої вони були ознайомлені з головними об’єктами міста.
Цікавою була прогулянка на субмарині по Червоному морю. Під час неї діти погрузились в батискафі та через великі панорамні вікна побачили підводний світ в усій красі: тисячолітні корали, дикі рибки, незвичайне морське життя.
Під час всього відпочинку діти насолоджувалися купанням в морі, не забували про ранкову гімнастику, постійно для дітей проводилися розважальні програми з аніматорами та дискотеки тощо.
Все це в комплексі дало можливість досягнути головної мети цієї поїздки – психологічного розвантаження дітей загиблих учасників бойових дій на Сході.
Прийдешній рік буде не менш насиченим, ми вже підготували для вас багато цікавинок! 
Щасливого Нового року!