15 травня 2020 року в Вінницькому та Жмеринському обласних Центрах соціально-психологічної реабілітації дітей перебуває 57 дітей-вихованців, які проходять курс соціально-психологічної реабілітації. Дітям-вихованцям надаються послуги, здійснюється цілодобовий догляд.

В тісній взаємодії зі службами у справах дітей райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення, за клопотаннями яких направлені діти в Центри, проводиться робота щодо захисту інтересів дітей. Зокрема, розглядається можливість повернення дітей в біологічні сім’ї, а також - влаштування дітей, які позбавлені батьківського піклування у сімейні форми влаштування.

Упродовж тижня розглянуто питання щодо влаштування до Центрів соціально-психологічної реабілітації дітей 3 дітей: 2 дітей - з м. Жмеринка через ризик вчинення домашнього насильства та 1 дитина з Шаргородського району, яка залишилась без батьківського піклування.

Пройшовши курс соціально-психологічної реабілітації з Центрів вибуло7 дітей: 2 дітей з Літинського та 4 дітей з Жмеринського районів в біологічні сім’ї батьків, 1 дитина з Бершадського району влаштована під опіку.