28 лютого поточного року в Управлінні дорожнього господарства обласної державної адміністрації проведено конкурс на заміщення вакантних посад державної служби управління дорожнього господарства Вінницькій обласної державної адміністрації категорії «В»:

                   - головний спеціаліст-юрисконсульт;

                     - головний спеціаліст відділу експлуатації та розвитку дорожнього господарства та інфраструктури;

                  - головний спеціаліст відділу бухгалтерського та фінансового забезпечення.

 

Зазначений конкурс відбувся згідно Закону України «Про державну службу» та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня                   2016 року № 246 (зі змінами).

Проведенню конкурсу передувало відповідне оголошення на сайті Національного агентства з питань державної служби України в розділі «Вакансії». 

Під час конкурсу було проведено тестування кандидатів на знання Конституції України, Законів України «Про державну службу» та «Про запобігання корупції», законодавства з урахування специфіки функціональних повноважень відповідних посад державних службовців.

Окремо з кожним із кандидатів була проведена співбесіда з метою оцінки відповідності професійної компетенції.

Переможці за результатами конкурсу рекомендовані для призначення на вакантні посади державних службовців відповідно до штатного розпису Управління. 

 

  

 

Результати

 

 

 Інформація про конкурс оприлюднена на сайті Національного агентства України з питань державної служби за посиланням:  

https://portal.nads.gov.ua/view_doc.html?mode=all_companis_vm&region_id=6372113166924791792#close