Директором Департаменту агропромислового розвитку Олегом Сідоровим спільно з заступником Начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергієм Здітовецьким та спеціалістами Департаменту, здійснено робочий візит до товариства з обмеженою відповідальністю «Рибне господарство «Меркурій». 

«Підприємство займається вирощуванням, інкубацією та розведенням різних видів риби та претендує на отримання статусу племінного репродуктора з вирощування і розведення антонінсько-зозуленецького внутрішньопородного типу української рамчастої породи коропа» - розповів  керівник підприємства  Олег Грішин.

«На даний час проходить інкубаційний період, який дасть змогу в подальшому забезпечити мальком рибні господарства різних форм власності, в тому числі за межами області. Зараз утримується понад сто самок та самців коропа, майже по сто особин восьмиліток, семиліток, шестиліток коропа; середня маса маточного та ремонтного поголів’я самок становить майже 9 кг, самців – майже 6 кг, восьмиліток понад 9 кг, семиліток – більше 7 кг.»

В ході візиту учасників було ознайомлено з виробничими процесами господарства.