На засіданні були обговоренні такі питання: стосовно взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству; щодо кількості звернень в області про вчинення домашнього насильства; щодо надання безоплатної вторинної допомоги; щодо діяльності мобільних бригад соціально- психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі; про роботу обласного притулку для жінок, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі; щодо проведеної роботи у напрямку запобігання домашньому насильству громадськими організаціями.
?За інформацією генерального секретаря ООН Антоніу Гуттереш за минулі тижні відбулося зростання домашнього насильства по всьому світу, в деяких країнах кількість жінок, які дзвонили у служби підтримки, зросла вдвічі. 
«В нашому регіоні ситуація залишається стабільною, кількість звернень щодо домашнього насильства наразі різко не збільшується. І це пов’язано насамперед з тісною співпрацею усіх суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству. В умовах сьогодення нам усім необхідно працювати задля попередження домашнього насильства, а у разі виявлення таких випадків - надання своєчасної, якісної та результативної допомоги» - наголосила заступниця голови обласної державної адміністрації.