На участь у Форумі надійшло понад 150 заявок від молодих людей. За результатами співбесід було відібрано 70 учасниць та учасників віком від 18 до 29 років, які є тією рушійною силою, яка може змінити життя області на усієї країни на краще.

Відкриття форуму стане незабутнім спогадом для учасників, адже знайомство відбудеться у стилі Надзвичайних Ситуацій, що було організовано за сприяння Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

На учасників Форуму чекає дуже насичена та цікава програма, що включатиме роботу за двома блоками: створення власного бренду, робота в соціальних мережах та самопрезентація, за яким з учасниками працюватиме Юлія Заяць – співзасновниця громадської організації «Екоплатформа ДІЛИ» та консультант з формування особистого бренду в соцмережах; та напрацювання ідей, проектів та заходів, які ляжуть в основу Обласної цільової соціальної програми «Молодь Вінниччини» на 2021-2025 роки.

Робота над Програмою проходитиме за напрямками, які учасники обирали  при реєстрації:

репродуктивне, сексуальне та ментальне здоров’я молоді. Модератором цього напрямку є  Ольга Шевченко, голова комітету громадського здоров’я студентської ради Вінницького Національного медичного університету ім.М.І.Пирогова;

розвиток органів учнівського/студентського самоврядування, молодіжних рад та участь молоді у прийнятті рішень, який модеруватимуть Анна Оцвера, голова комітету з міжнародної діяльності Студентської Ради Вінниччини, співзасновниця громадської організації «Екоплатформа ДІЛИ» та Марія Колядич, фахівець КЗ «Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат»;

над проблемою працевлаштування та розвитку молодіжного підприємництва з учасниками працюватиме Ростислав Бабенко, громадський активіст та молодий підприємець;

напрям волонтерства модеруватиме Діана Подолянчук – волонтер, громадський діяч, голова ГО «Творче покоління», керівник школи танцю «Шахіна», аспірант ВДПУ, психолог, володарка премій «Благодійна Вінниччина», «Людина року» та «Жінка Вінниччини» у сфері культури.

над проектами в напрямку екосвідомості учасники працюватимуть разом з Ольгою Казаковою, екологом, головою ММО «Станиця Вінниця ПЛАСТУ – НСОУ», молодіжною працівницею, фахівцем КЗ «Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат»  та Софією Тарановою, прес-секретарем Студентської Ради Вінниччини.

Про основи написання проєктів учасникам Форуму розповість тренер з проєктного менеджменту Юлія Кулакова.

Також на учасників чекатиме розважальна вечірня програма: інтелектуальні ігри «Що? Де? Коли?», «Дебати», «Світ громад» та виступи відомого вуличного скрипаля Валерія Сьоміна та гурту «Lucky Sax Drums».

Форум організовано спільно з нашими партнерами:

Головне управління ДСНС України у Вінницькій області

Студентська Рада Вінниччини

КЗ «Обласний молодіжний центр «Квадарт»

 

*Усі заходи в рамках Форму проводяться з дотриманням карантинних обмежень