Другий день форуму у молоді пройшов креативно, практично та творчо. Починаючи від роботи у групах, продовжуючи лекціями на теми "Від страху до цілі. Як подолати бар'єри перед собою" та "Соціальні мережі, як інструмент для реалізації власного бренду". А на завершення цього чудового дня настільна гра в жанрі соціальної кооперативної стратегії "Світ Громад".

І саме сьогодні у Міжнародний День молоді учасники та учасниці пізнавали основи проєктного менеджменту, які необхідні для реалізації крутих проєктів на території нашої області. Молодь, не лише працює над створенням обласної програми «Молодь Вінниччини 2021-2025», а ще й і має час для саморозвитку. Протягом сьогоднішнього дня пройшов крутий тренінг по SMM-менеджменту на тему «Інструменти ведення соціальних мереж».

Родзинкою екватору обласного форуму буде виступ музичних гуртів та крутезна шоу програма від Андрія Леонова та виступи музичних гуртів, а також привітання від заступниці голови Вінницької обласної державної адміністрації - Заболотної Наталі Михайлівни. Особливо нашим учасникам сподобався гурт "Lucky Sax Drums", котрий не давав зупинитись ані на хвилину.

Департамент соціальної та молодіжної політики вітає вас, та бажає вам розвивати свої потенціали все більше й більше, жити кожним днем на повну і не забувати: немає різниці, скільки вам років! Якщо ви молоді душею, то День молоді – і ваш день також.