Під час навчання учасники та учасниці розглянули низку актуальних питань, в тому числі щодо впровадження механізму забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у всіх сферах життєдіяльності суспільства, як важливої умови реалізації прав людини, як запоруки розв’язання соціально-економічних проблем держави.
«Рівні права, можливості та доступ до ресурсів, рівний розподіл сімейних обов’язків між чоловіками і жінками і гармонійне партнерство між ними мають ключове значення для їхнього добробуту, добробуту їхніх родин, а також для зміцнення демократії» - наголосила у своєму виступі тренерка з гендерних питань, представниця Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Анжела Кіль.
Захід організовано та проведено для працівників ізоляторів тимчасового тримання Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

!!!Нагадуємо!!!
Якщо Ви зазнали дискримінації за ознакою статі, звертайтеся:
- до Експертної ради з питань запобігання дискримінації за ознакою статі, що функціонує при Департаменті соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, за телефоном (0432) 61 16 80 та/або
- на обласну «Лінію довіри» 0 800 75 04 75.