Разом із дітьми  з усієї України у період із 4 по 24 вересня 2020року вони зможуть продовжити календарне літо, провівши теплий сонячний вересень на узбережжі моря, в оточенні друзів, у ритмі гри, розваг  та позитивних емоцій.

 

Протягом тематичної зміни  реалізовуватиметься проєкт Ігрова корпорація”, що  наповнить багаж ігор кожного відпочивальника цікавими, веселими, розвивальними іграми, які не тільки допоможуть активно провести час, а й стануть у нагоді у навчанні та щоденному житті. Реалізовуватимуться проєкти:  « У країні дитинства будьмо щасливими», військово-патріотична естафета «Школа мужності», гра «Грамотним бути модно», соціальна акція «Що таке бути грамотним сьогодні?».

Під час зміни діти будуть задіяні у роботі гуртків, клубів, студій, творчих майстерень, які є частиною діяльності дитячого центру і працюють щодня, щоб кожна дитина могла обрати для себе цікаве заняття, навчитися абсолютно новому чи вдосконалювати свою майстерність, займаючись протягом відпочинку у таборі улюбленою справою.

 

Більше інформації на сайті закладу:

 http://www.moloda-gvardiya.com.ua/uk/gol-verh