Головою робочої групи є заступник Міністра соціальної політики України Борис Лебедцов!
До складу ввійшли також представники Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров'я України, представники громадських організацій, зокрема ініціатором створення подібної робочої групи виступив відокремлений структурний підрозділ ГО "Справа Кольпінга в Україні" "Родина Кольпінга м.Вінниця".
Важливо! Другий рік поспіль Департамент оголошує конкурс із залученням бюджетних коштів для надання соціальних послуг шляхом соціального замовлення такої важливої соціальної послуги, як підтримане проживання осіб з інвалідністю!!
Слід зазначити, що залучення надавачів недержавного сектору до надання соціальних послуг шляхом соціального замовлення дозволяє розширити коло надавачів соціальних послуг, а також перелік соціальних послуг, що надаються в області і залучення отримувачів соціальних послуг до активного суспільного життя.
Головними завданнями робочої групи-напрацювання змін до державного стандарту соціальної послуги підтриманого проживання осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, Типового положення про відділення (групу) підтриманого проживання осіб похилого віку та осіб з інвалідністю.