Вчора, 30 серпня, у залі засідань обласної державної адміністрації відбулися загальні збори членів Громадської ради при облдержадміністрації під час яких було підведено підсумки діяльності комітетів Громадської ради при облдержадміністрації у І півріччі 2018 року та обговорено пропозиції до плану роботи на ІІ півріччя поточного року.

«Протягом звітного періоду роботи Громадської ради було не пропущено жодного засідання правління. Окрім того, кожне питання порядку денного було розглянуто та по-можливості надано сприяння у його вирішенні», – зазначив голова Громадської ради при облдержадміністрації Пилип Прудиус.

Директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Світлана Василюк провела консультації з громадськістю щодо проекту «Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2019-2021 роки».

«Ми відкриті для спілкування та готові надати сприяння у межах компетенції у вирішенні того чи іншого питання. Будемо вдячні за ваші пропозиції до проекту Регіональної програми», – відзначила Світлана Василюк.

За словами голови Хмільницької районної громадської організації «Право» Віталія Дороха, який проводив громадську експертизу проекту Регіональної програми, вона повністю відповідає Указу Президента України від 26 лютого 2016 року № 68/2016 «Про сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні».

Проект «Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2019-2021 роки» буде опрацьований членами Громадської ради при облдержадміністрації та розглянутий на черговому засіданні. Наявні пропозиції та зауваження до проекту будуть відповідно оформлені та надані Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації для розгляду та включення до Регіональної програми.

Нагадаємо, що Громадська рада – це консультативно-дорадчий орган при Вінницькій обласній державній адміністрації, що об’єднує представників найактивніших та найдієвіших організацій громадянського суспільства Вінниччини щодо сприяння у вирішенні органами виконавчої влади актуальних питань регіонального значення.

Громадські ради також утворено та діють при районних державних адміністраціях.

Громадська рада при облдержадміністрації здійснює активну та цілеспрямовану діяльність щодо сприяння обласній державній адміністрації у здійснені своїх повноважень.

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92