Вчора, 2 жовтня,  відбулося офіційне відкриття тематично-оздоровчого семінару для голів, заступників та активістів обласних, районних, міських громадських організацій інвалідів війни, Збройних Сил та УБД  та учасників АТО Вінниччини, який проходить на базі обласного клінічного госпіталю ветеранів війни.

Семінар організовано Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації з 1 по 20 жовтня 2018 року.

У відкритті семінару взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк, заступник голови обласної ради Михайло Кременюк, заступник директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Іван Педорук, головний лікар  госпіталю Валерій Бабійчук.

Олександр Крученюк, звертаючись до учасників семінару, зазначив: «Сьогодні в цій залі зібрались активісти, лідери громадських організацій, ті хто в містах та районах веде за собою учасників АТО,  інвалідів війни та Збройних Сил, хто не рахуючись з особистим часом віддає всього себе справі. Ваше віддане служіння народу і державі – це невичерпне джерело патріотизму, високий взірець для наслідування».

Заступник голови облдержадміністрації також наголосив, що відкриття семінару є свідченням більш тіснішої співпраці обласної влади з організаціями учасників АТО Вінниччини, оптимізацією системи соціально-медичної допомоги, задоволенням соціальних та культурних потреб, адаптацією, психологічною реабілітацією, стимулюванням громадської активності ветеранів АТО.

Плідної співпраці під час семінару, з’ясування усіх проблемних питань, гарного оздоровлення побажав присутнім заступник голови обласної ради Михайло Кременюк.

Іван Педорук ознайомив учасників семінару з робочим планом, зазначивши, що окрім лікування ветерани громадських організацій  матимуть змогу побувати на екскурсіях, відвідати світломузичний фонтан РОШЕН, подивитись вистави обласного музично-драматичного театру ім. М.К.Садовського, переглянути концертну програму, присвячену  Дню захисника України. «Бажаю  всім гарно підлікуватись та отримати задоволення від спілкування» - додав він.

В рамках організованого семінару ветерани обговорять проблемні  питання і отримають інформацію щодо виконання ЗУ «Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту». А спілкування з керівниками Департаментів, управлінь, обласних організацій стане взаємокорисним для обох сторін.

 

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92