Вчора, 6 листопада, в приміщенні облдержадміністрації відбулося чергове засідання правління Громадської ради при облдержадміністрації під час якого було обговорено низку питань регіонального значення.

«Як консультативно-дорадчий орган при облдержадміністрації ми не можемо стояти осторонь суспільно-політичних процесів, які відбуваються на Вінниччині. Успішне проведення Форуму Громадських рад, який місяць тому відбувся у Львові, та підписання Меморандуму про співпрацю доводять, що громадянське суспільство в Україні стрімко розвивається, а громада може успішно співпрацювати з владою та бізнесом», – відзначив голова Громадської ради при облдержадміністрації Пилип Прудиус.

Зазначимо, що голова Громадської ради при облдержадміністрації систематично бере участь у нарадах голови облдержадміністрації, а керівники комітетів Громадської ради включені до комісій, що діють при структурних підрозділах облдержадміністрації.

Під час засідання правління Громадської ради при облдержадміністрації розглядалися питання щодо надання пропозицій до проекту Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2027 року та проекту регіональної програми «Електронна Вінниччина», яка передбачає поступове переведення послуг підприємств та організацій області у цифровий режим.

Окрім того, члени правління обговорили питання надання кандидатур для участі в обласному конкурсі «Людина року» у номінації «Громадський діяч року».

Нагадаємо, що Громадську раду при облдержадміністрації утворено відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та розпорядження Першого заступника голови облдержадміністрації від 7 квітня 2017 року № 256 «Про затвердження складу громадської ради при облдержадміністрації».

Громадські ради також утворено та діють при районних державних адміністраціях.

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92