Сьогодні, 29 листопада, в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА розпочав роботу цілодобовий контактний центр Штабу оборони для координації дій Збройних Сил України, Національної гвардії України, органів Національної поліції, служби безпеки та місцевих органів виконавчої влади в умовах воєнного стану.

Штаб оборони та контактний центр утворено відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія № 912 від 28 листопада 2018 року.

Також, розпорядженням визначено телефонні номери, за якими населення може поставити запитання, що стосуються воєнного стану, чи будь-яких надзвичайних ситуацій. Телефони «гарячої» лінії: 67-17-15; 67-07-20 працюватимуть цілодобово.

Розпочинаючи засідання, координатор контактного центру Сергій Дев’ятий проінформував присутніх про принципи та основні засади центру.  

«До контактного центру входять представники усіх служб та відомств області, він утворений з метою роз’яснення питань воєнного стану. Центр працює у цілодобовому режимі», – повідомив Сергій Дев’ятий.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92