Вчора, 25 квітня, у залі засідань облдержадміністрації відбулося перше організаційне засідання нового складу Громадської ради при облдержадміністрації.

«Громадська рада при облдержадміністрації – це консультативно-дорадчий орган, що був утворений відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996, та зарекомендував себе як ініціативний та дієвий. Наш департамент у межах компетенції і надалі буде надавати всю необхідну консультативну та інформаційну підтримку діяльності Громадської ради», – зазначила директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Світлана Василюк.

Члени Громадської ради при облдержадміністрації обрали головуючого засідання – голову правління громадської організації «Подільський центр прав людини» Михайла Бардина та секретаря – голову громадської організації «Вінницька обласна Рада жінок України» Валентину Кичак.

«Основне питання порядку денного – це обрання голови новоутвореної Громадської ради при облдержадміністрації, його заступника та секретаря, а також затвердження структури та регламенту роботи», – відзначив Михайло Бардин.

Члени Громадської ради при облдержадміністрації одноголосно підтримали пропозицію Валентини Кичак щодо обрання головою Громадської ради при облдержадміністрації Пилипа Прудиуса – президента громадської організації «Вінницька обласна асоціація ендокринологів». Заступником обрано Михайла Бардина – голову правління громадської організації «Подільський центр прав людини», а секретарем Олену Василишину – заступника начальника управління – начальника відділу комунікацій з громадськістю управління комунікацій з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Окрім того, структура Громадської ради при облдержадміністрації включає у себе 6 комітетів, зокрема «Охорони здоров’я, соціального захисту та реабілітації», «Соціально-гуманітарний», «Молодіжної політики», «Сільського господарства, екології та земельних ресурсів», «З питань учасників антитерористичної операції на сході України», «Фінансово-економічний, житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури», а також експертну групу.

Нагадаємо, що членам Громадської ради при облдержадміністрації надано у користування приміщення, яке знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 72, кімната 301.

Інформацію щодо діяльності Громадської ради при облдержадміністрації розміщено на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації у розділі «Громадянське суспільство», рубриці «Громадська рада».

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92