Семінар-тренінг на тему: «Комунікації всередині органів місцевої влади» відбувся сьогодні, 24 травня, в обласному молодіжному центрі «Квадрат».

Учасниками тренінгу стали керівники відділів з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю  районних державних адміністрацій, міських рад міст обласного значення та представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, відповідальні за роботу зі ЗМІ та комунікацій з громадськістю. З метою підвищення фахового рівня підготовки працівників органів місцевого самоврядування, районних державних адміністрацій

Серію навчальних заходів, які будуть проводитись протягом весни-літа 2019 року, ініційовано і організовано Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації  з метою підвищення фахового рівня працівників місцевих органів державної влади, відповідальних за комунікації зі ЗМІ та громадськістю. 

Основний тренер – українська журналістка, міжнародний медіа-тренер, громадський діяч, письменниця, відома одеська блогерка Зоя Казанжи, яка представляє громадську організацію  «Комунікації для змін».

«Грамотна комунікація – одна із необхідних умов успішного управління державою, ефективність якої неможливо перебільшити. Інформація – це те, що виходить із ваших стін, а комунікація – те, що доходить до громадян. Якщо вас не зрозуміли – це ваша проблема. Значить, погано сказали. Мало сказали. Треба краще, ясніше і більше», – зауважила на початку зустрічі Зоя Казанжи.

Тренінг став першим із цілого циклу тренінгових зустрічей, метою яких є:  визначити роль комунікаційної структури влади як такої, що має доносити інформацію, а не вирішувати чи приховувати проблеми влади; організувати професійну роботу зазначеної категорії держслужбовців в аспекті здійснення ефективної комунікації та результативної співпраці зі ЗМІ; сформувати і практично відпрацювати комунікативні навички аудиторії.

Навчання триватиме протягом двох місяців, а програма включатиме 5 модулів і 5 тренінгів.  У рамках програми, для учасників також буде проведено тренінги з таких тем як: «Зовнішні комунікації. Як створювати інформаційний привід, як писати тести для зовнішнього користування», «Як працювати в соціальних медіа», «Кризові комунікації», «Планування комунікаційної кампанії», «Підготовка спікера до виступу або інтерв’ю з медіа».

 

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92