Сьогодні, 27 травня, у прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулася прес-конференція громадської організації «Туристично-оздоровча Україна» щодо реалізації проекту «Інформаційно-туристичний сайт Хмільника», що став одним з переможців конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Проект реалізовується за інформаційної підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації та організаційної підтримки Хмільницької міської ради.

«Більшість туристичних міст світу мають розвинену інформаційну інфраструктуру, завдання якої – надати якнайбільше різноманітної інформації туристу про місце, де він перебуває. Наш проект передбачає створення повноцінного веб-сайту міста Хмільник, що дозволить покращити обізнаність відпочиваючих та створити більш якісні інформаційні умови перебування туристів у курортному місті», – зазначив голова громадської організації «Туристично-оздоровча Україна», керівник проекту Яків Настасюк.

Окрім розробки веб-сайту та виведення його у ТОП у пошуковій системі GOOGLE, планується створити відповідні сторінки у соціальній мережі Facebook та Instagram, а також розробити інформаційні буклети та туристичну карту на якій будуть означені автомобільні, велосипедні, піші та водні маршрути.

«Я переконаний, що реалізація проекту сприятиме збільшенню потоку туристів та створить відповідні умови для розвитку малого та середнього бізнесу, а також відродженню зеленого туризму», – відзначив Яків Настасюк.

Нагадаємо, що цього року переможцями конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету стали 25 проектів громадських організацій Вінниччини, які протягом року отримають співфінансування на загальну суму 1 млн. грн.

За кожним проектом – переможцем конкурсу закріплено членів конкурсної комісії, які протягом року будуть здійснювати моніторинг заходів у рамках реалізації проекту.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92