Сьогодні, 4 червня, відбулося офіційне відкриття тематично-оздоровчого семінару голів обласних, районних, міських ветеранських організацій Вінниччини, який проходить на базі обласного клінічного госпіталю для ветеранів війни.

Семінар організовано Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації з 3 по 21 червня 2019 року для п’яти категорій ветеранів – представників організацій ветеранів України, товариства політичних в’язнів, репресованих та їх дітей, Всеукраїнського об’єднання ветеранів, інвалідів війни, ЗС та учасників бойових дій та ветеранів війни в Афганістані.

У відкритті семінару взяв  участь заступник директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації Іван Педорук, заступник  головного лікаря госпіталю Віктор Джигалюк, голови обласних ветеранських організацій Леонід Копецький, Любов Севастьянова, Микола Ситар та  Петро Кирилішин.

«Сьогодні в цій залі зібрались лідери громадських ветеранських організацій, ті, хто в містах і районах області веде за собою ветеранів, хто, не рахуючись з особистим часом, віддає всього себе справі. Бажаю вам, шановні учасники семінару, плідно попрацювати під час семінару, з’ясувати усі проблемні для вас питання, аби потім довести їх до своїх організацій, до найвіддаленіших куточків нашої області. Але головне, щоб  ви добре  поправили здоров’я» - зазначив, відкриваючи семінар, Іван Педорук.

Під час семінару ветерани обговорюють різноманітні питання, вирішують ті чи інші проблеми, а спілкування з керівниками департаментів, управлінь, обласних організацій стає взаємокорисним для обох сторін. Медичний персонал закладу працює так, щоб в тритижневий період перебування в госпіталі кожен ветеран якісно підлікувався та комфортно відпочив, а також отримав інформацію «з перших уст» щодо виконання ЗУ «Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту».

Відповідно до робочого плану проведення тематично-оздоровчого семінару, окрім лікування, учасники семінару переглянуть різноманітні концертні програми та виступи  художньої самодіяльності аматорських колективів м.Вінниці та районів області, а ветерани афганської війни побувають на виїзному засіданні правління обласної Спілки в Козятинському районі.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92