Сьогодні, 28 листопада,  у Вінниці проходило засідання Ради Громадської організації «Вінницька обласна Рада жінок України».

У роботі заходу взяли участь представники організацій та установ різних сфер життєдіяльності області, громадських організацій Вінниччини, в тому числі і ветеранських, члени Громадської ради при ОДА.

У відповідності із порядком денним, заслухали учасники засідання звіт про роботу організації з листопада 2018 р. по листопад 2019р., представлений її головою Валентиною Кичак.

Нагадаємо, що основними завданнями організації є опікування питаннями захисту прав і свобод, задоволенням суспільних інтересів жінок, турботою про підростаюче покоління, захист прав материнства, дитинства, батьківства, одиноких матерів, багатодітних родин, пенсіонерів, а також підтримкою ініціатив, спрямованих на підвищенні ролі та статусу жінок в усіх сферах життєдіяльності суспільства на принципах гендерної рівності та гендерної демократії.

В звіті зазначалося, що  в області проведена значна робота з патріотичного виховання молоді, низка заходів до  державних свят і пам’ятних подій. Бере участь  організація в реалізації гендерної державної політики, підтримує миротворчу політику, допомагає Збройним Силам України, займається волонтерською діяльністю учасникам АТО/ООС та переселенцям із східних областей України та Криму.

Заслухали присутні також звіт про результати ревізії фінансово-господарської діяльності обласної Ради жінок.

За підсумками роботи засідання була ухвалена відповідна постанова.

  

 

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92