Сьогодні, 13 грудня, завершився дводенний тренінг для працівників структурних підрозділів облдержадміністрації, який стартував у рамах ІІІ Всеукраїнської школи публічної політики та адміністрування – освітнього проєкту, реалізованого ГО «Центр аналізу та розвитку громадських організацій «Діалог» у партнерстві з Донецьким національним університетом ім. В. Стуса та за підтримки обласної державної адміністрації.

Протягом дводенного інтенсиву представники структурних підрозділів ОДА брали участь у кейсах, майстер-класах, дискусіях, а також ознайомилися з практиками від кращих експертів ДонНУ імені Василя Стуса та громадського сектору.

Підбиваючи підсумки роботи, керівник проєкту – доктор політичних наук, професор, проректор з науково-педагогічної роботи, інновацій та стратегічного розвитку ДонНУ ім. Василя Стуса Тетяна Нагорняк зауважила: «Хочу подякувати обласній державній адміністрації за підтримку та розуміння тих викликів, які постають перед нашим навчальним закладом. Завдяки налагодженій комунікації та співпраці, сьогодні ми змогли інтегруватися та у повній мірі долучитися до розвитку Вінниччини, як одного з провідних регіонів нашої держави».

Привітав учасників тренінгу голова обласної державної адміністрації Владислав Скальський, зазначивши: «Дуже приємно бачити тут людей, які відчувають запит до знань, які хочуть навчатися, дізнаватися нове, розвивати свої компетентності та рухатися у дусі часу. Це дуже правильно. Сьогодні українське суспільство вимагає змін, а державні службовці відіграють роль провідників таких змін. Знання, уміння, ініціативність, вміння брати на себе відповідальність, доброчесність – це ті безпосередні риси, які повинні бути присутні у державного службовця».

ІІІ Всеукраїнська школа публічної політики та адміністрування є продовженням 2 попередніх проєктів, які стали ефективним інструментом для опанування нових компетентностей, зокрема, щодо побудови та управління іміджем публічної особи, стратегічних комунікацій; аналізу політики та економічних показників України та області тощо.

Учасники дводенного тренінгу також опанували мистецтво публічного виступу та підготовки публічних доповідей для різних цільових аудиторій, ознайомилися з реалізацією командостворюючих технік та подискутували на актуальні теми щодо налагодження комунікації з колективом тощо.

Щорічне проведення Всеукраїнської школи публічної політики та адміністрування стало вже традиційним для Вінниччини. Лектори продовжують використовувати найсучасніші освітні технології для забезпечення високого рівня професійності  державних службовців.

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92