Учора, 17 грудня, у великій залі Вінницького обласного молодіжного центру «Квадрат» відбулося підсумкове спільне засідання Громадської ради при облдержадміністрації та Громадської ради при обласній Раді, під час якого було презентовано річний звіт діяльності Громадської ради при облдержадміністрації за 2019 рік та визначено основні пріоритети діяльності на 2020 рік.

Захід відбувався за підтримки Вінницької обласної правозахисної організації «Джерело надії».

«Спільні засідання Громадської ради при облдержадміністрації та Громадської ради при обласній Раді стали вже гарною традицією для Вінниччини. Така співпраця дозволяє у повній мірі долучатися до вирішення актуальних питань регіональної політики, а також забезпечувати високий рівень комунікації між владою та громадським сектором, який сьогодні набуває все більшої ваги у державі та впливає на прийняття управлінських рішень», – зазначила директорка Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Світлана Василюк.

«Рік, що минає, був надзвичайно насичений подіями. Ми всі разом активно сприяли тому, щоб наша область продовжувала займати провідні позиції серед регіонів України. Я переконаний, що 2020 рік буде не менш продуктивним», – відзначив голова Громадської ради при облдержадміністрації Пилип Прудиус.

Окрім презентації річного звіту, порядок денний спільного засідання двох рад передбачав обговорення орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю структурними підрозділами облдержадміністрації у 2020 році та Плану заходів щодо реалізації у Вінницькій області в 2020 році Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки.

За словами Світлани Василюк, всі без виключення пропозиції до планів, які були озвучені, будуть відповідним чином опрацьовані та враховані у процесі їх реалізації.

Також, на спільному засіданні громадськості представили нового голову Вінницької обласної ради ветеранів України Володимира Мазура.

Нагадаємо, що організація роботи та інформаційний супровід діяльності Громадської ради при облдержадміністрації здійснюється Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Інформацію щодо діяльності Громадської ради при облдержадміністрації розміщено на офіційному веб-сайті облдержадміністрації у розділі «Громадянське суспільство», рубриці «Громадська рада».

  

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92