Сьогодні, 20 грудня, у великій залі Вінницького обласного молодіжного центру «Квадрат», у рамках реалізації в області сучасного освітнього проєкту «Професіоналізація освіти дорослих через призму реформ», відбувся навчальний семінар-тренінг «Неприбуткові організації: звітуємо за 2019 та плануємо 2020 рік».

Проєкт реалізовується Вінницькою обласною організацією товариства «Знання» України за підтримки обласної державної адміністрації.

«Мета нашого сьогоднішнього заходу – надання конкретних практичних рекомендацій бухгалтерам неприбуткових організацій області, які допоможуть їм під час роботи, а також сприятимуть інституційному розвитку організації вцілому. Насправді, це стосується величезного кола питань, зокрема таких, як збереження статусу неприбутковості, формування та подання звітності, ризиків, що виникають у процесі діяльності, а також багато інших не менш актуальних питань», – зазначила голова Вінницької обласної організації товариства «Знання» України, керівник проєкту Людмила Кулік.

«Інституційний розвиток неприбуткових організацій – це один з пріоритетних напрямків розвитку громадянського суспільства не лише на Вінниччині, але й в Україні. Самодостатні інститути громадянського суспільства, які мають відповідний досвід у тій чи іншій сфері, повною мірою долучаються до вирішення актуальних питань регіональної політики та забезпечують високий рівень комунікації між владою та громадськістю», – відзначив заступник директора Департаменту – начальник управління комунікацій з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Іван Педорук.

Головний спікер заходу – сертифікований бухгалтер-практик САР, сертифікований аудитор Лариса Пантелійчук (м. Київ).

Для учасників семінару-тренінгу підготовлено збірник інформаційних матеріалів «Неприбуткові організації: звітуємо за 2019 та плануємо 2020 рік», який можна буде використовувати у роботі.

Нагадаємо, що проєкт «Професіоналізація освіти дорослих через призму реформ» став одним з переможців конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Організаційна підтримка та інформаційний супровід реалізації усіх проєктів у рамках конкурсу здійснюється Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

  

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92