Нагадаємо, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА з нагоди Дня Соборності України започаткував флешмоб під назвою «Ми – українці».

У відеозверненні, оприлюдненому на YouTube та у мережі «Facebook», співробітники Департаменту розповіли, що для кожного з них означає «Соборність», пропонуючи долучитись до челенджу через призму свого власного бачення.

Вінничани досить активно долучалися до флешмобу: відповіді на питання, що для них соборність, давали студенти та викладачі Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Донецького національного університету ім. В.Стуса, Музиківського ліцею (Херсонська область), представники ГУ НПУ у Вінницькій області, жителі м. Могилів-Подільський,  Іллінецької міської об'єднаної територіальної громади, а також Тростянецької селищної об'єднаної територіальної громади.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА щиро дякує всім учасникам за небайдужість, активність та патріотизм.

Зауважимо, що традиційно, 22 січня, з нагоди відзначення Дня Соборності України на Вінниччині відбуваються урочисті заходи, присвячені цьому дню – дню єдності української нації.

 

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92